Volg ons op sociale media!
+32 (0)493/49.46.56
OVER ONS

Filosofie

Pet Orthopedics bestaat uit een ervaren team dat de beste behandeling voor uw huisdier nastreeft.

Pet Orthopedics is ontstaan vanuit de ervaring in de humane orthopedie gecombineerd met een grote passie voor dieren. Vanuit deze liefde voor dieren willen wij meer voor hen kunnen betekenen. Net als mensen leven dieren langer wanneer ze een goede verzorging krijgen. Dit langer leven kan gepaard gaan met enkele ongemakken. Om deze ongemakken en andere problemen te verhelpen zijn wij omgeschoold om hulpmiddelen voor dieren te kunnen vervaardigen.

Wij werken samen met doorverwijzende dierenartsen, dierenartsassistenten, therapeuten, … om uw dier alle comfort te bieden.

Ons Team

Graag stel ik mezelf even voor.

Ik ben Wesley Michiels en ben in 2011 afgestudeerd als orthopedisch technieker. Al gedurende mijn studies was ik enorm bezig met dierenorthopedie. Ik heb  hierover dan ook mijn eindwerk geschreven. Dit werd mede mogelijk doordat ik al een aardige voet binnenstond in een grote dierenkliniek in Aartselaar omdat mijn vriendin daar werkzaam was.

Gedurende de periode van mijn studies kon ik samen met deze dierenartsen voorzichtig aftasten wat er allemaal mogelijk was, welke valkuilen er zijn en vooral waarom eigenaars nood hebben aan hulpmiddelen voor hun dieren.

Na het succesvol afronden van mijn studies werd ik aangenomen in een humane firma, waar men mij vroeg om Pet Orthopedics op te starten en uit te bouwen tot de firma die ze vandaag is.

Dankzij mijn grote persoonlijke interesse in dieren, vooral grote honden, ben ik zowel op professioneel vlak als in mijn vrije tijd vaak bezig met dieren en hun verzorging.

Nog steeds heb ik een zeer goed contact en nauwe banden met vooraanstaande dierenartsen wat maakt dat ik nieuwe zaken zoals bepaalde operaties of problemen beter begrijp en zo beter kan anticiperen in het maken van het correcte hulpmiddel. Verder probeer ik met zoveel mogelijk dierenartsen in contact te komen zodat men steeds weet waar men terecht kan voor onze hulpmiddelen.